Milostné scény, zvádzanie aj tvrdý odstup: Filmovú klasiku milujú milióny, ale PREČO REDFORD nenávidel nakrúcanie s Barbrou Streisand?

Nakrúcanie filmovej klasiky The Way We Were od Sydneyho Pollacka malo ďaleko od zobrazovanej romantiky na striebornom plátne.

Nakrúcanie filmovej klasiky The Way We Were od Sydneyho Pollacka malo ďaleko od zobrazovanej romantiky na striebornom plátne.

Fotogaléria

Keď prišlo na intímne scény, problémy sa len vyhrotili. Barbra mala byť v tom čase do Redforda minimálne platonicky zamilovaná, a pokúšala sa ho zvádzať.

Lenže on bol vtedy  šťastne ženatý s historičkou a aktivistkou Lolou Van Wagenen (1958–1985), a otcom štyroch detí. Barbra (v tom čase 30 r.) bola doslova hypnotizovaná Redfordovou (v tom čase 36 r.) fyzickou krásou.

Na jednu intímnu scénu si obliekla herečka zvodné bikiny, kým herec sa radšej poistil dvomi spodkami. Kniha uvádza, že počas druhej sexuálnej scény Redford odmietol povedať vetu: „Tentoraz to bude lepšie“, pretože si myslel, že si ľudia budú myslieť, že v skutočnom živote je v posteli babrák.

John Wayne
Vychudnutý na kosť: Rakovina pľúc Johna Wayna drasticky zmenila. Dva mesiace pred smrťou vyhlásil, že chce dlho žiť Zobraziť článok

Film The Way We Were (Takí sme boli, 1973) dokonca vyniesol Streisand nomináciu na Oscara za najlepšiu herečku. Uznania sa dočkala aj pôvodná skladba, ktorá okrem iného obsadila aj  prvé miesto v rebríčku Billboard Hot 100.

Film sa ukázal byť komerčným hitom. Producenti plánovali aj jeho pokračovanie, no Redford bol jednoznačne proti. Viac spoločných fotiek v GALÉRII TU.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});