Pamela Anderson vyzradila DESIVÉ tajomstvo o Tommym Lee: K nej a deťom sa správal ako ŠIALENEC, veď ich skoro zabil!

Svojho času boli horúcim párikom amerického šoubiznisu. Ona blond sexsymbol, on divoký a úspešný rocker. Ich lásku videli všetci aj na ...

Svojho času boli horúcim párikom amerického šoubiznisu. Ona blond sexsymbol, on divoký a úspešný rocker. Ich lásku videli všetci aj na uniknutom súkromnom videu, kde ich ľudia spoznali do posledných detailov.

Fotogaléria

Pamela okamžite podala žalobu na jej stiahnutie, ale dovtedy už dávno obletela svet. Zo vzťahu s Tommym sa im narodili synovia Brandon Lee (*1996) a Dylan Jagger Lee (*1997)

K nahrávke neskôr dodala: "Zničilo to životy, počnúc našim vzťahom, a je neospravedlniteľné, že si ľudia stále myslia, že môžu profitovať z takého hrozného zločinu,", podľa ktorej ju tlak a stres dostali, a tiež jej malých synov.

Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO Zobraziť článok

Nervozita sa zrejme podpísala aj na rockerovi, ktorý ju v jeden večer fyzicky napadol, keď držala na rukách sedemmesačného Dylana a ich druhý syn sa hral vedľa nich.

"Tommy ma narazil s Dylanom do steny,“ spomína herečka na desivý zážitok. Spanikárila a okamžite zavolala 911. Násilný Tommy Lee bol hliadkou zatknutý a odsúdený na šesť mesiacov väzenia.

Pamela v tom čase požiadala o rozvod. Jedinou útechou jej boli deti. Pár sa rozviedol v roku 1998. Nasledoval dlhý súdny spor o opatrovníctvo detí, ktorý skončil v októbri 2002 s výsledkom, že boli zverené do spoločnej starostlivosti.

Beyoncé, Jay-Z, Brad Pitt a Jennifer Aniston
Najextrémnejšie milostné trojuholníky v šoubiznise: Viete, ktoré celebrity podviedli či boli podvedené? Zobraziť článok

„Rozvod s Tommym bol najťažší a najhlbší bod môjho života. Som zdrvená. Stále som nemohla uveriť, že ten, koho som milovala najviac, bol schopný toho, čo sa v tú noc stalo. Môj vzťah s Tommym bol jediný čas, kedy som bola skutočne zamilovaná,“ píše v memoároch Pamela. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});