Kate vyvetrala ABSOLÚTNY módny HIT zimnej sezóny: Žiadna luxusná róba, ale jednoduché úpletové šaty, v ktorých vyzerá brutálne šik!

Ako sa už veľakrát ukázalo, zelená a modrá farba jej veľmi pristanú. Vlastne, nenašli sme odtieň, ktorý by sa jej nehodil. Šťastná to ...

Ako sa už veľakrát ukázalo, zelená a modrá farba jej veľmi pristanú. Vlastne, nenašli sme odtieň, ktorý by sa jej nehodil. Šťastná to žena.

Fotogaléria

Dvojradový dlhý kabát má strih s mierne uvoľnenou siluetou. Má nadrozmerné vrecká, kovové gombíky a je podšitý saténom. Je vyrobený z ručne strihanej a tkanej anglickej vlny.

Kate začala v posledných rokoch nosiť oblečenie značky Holland Cooper pomerne často, vo svojom šatníku má minimálne päť kusov.

Úchvatné róby zo šatníka Kate Middleton: Nič luxusnejšie neexistuje! Zobraziť článok

Pod kabátom mala tmavomodré úpletové šaty značky, ktorú založila Samantha Cameron (manželka bývalého britského premiéra Davida Camerona). Odev je vyrobený zo zmesi merino vlny.

Kabelka  má dizajn, ktorý je ideálny na nosenie na ramene alebo cez telo. Tvar a zapínanie sú vypožičané z jazdeckého štýlu, čo dodáva celkovému vzhľadu sofistikovaný nádych. Kabelka je doplnená aj geometrickým uzáverom Rider's Lock.

Kate Middleton
Bývalá zamestnankyňa princa Williama zhodnotila Katino chovanie: Prezentuje novodobý matriarchát, tvrdí Zobraziť článok

Jemné tmavomodré semišové špicaté lodičky majú 105 mm podpätok. Podľa ich talianskeho dizajnéra Gianvita Rossiho je ich dizajn takmer nadčasový. VIAC FOTIEK V GALÉRII.

Aj jej druhý úpletový set bol TOP. Uvidíte na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});