Kráska Janka Slačková si prešla peklom: Sexuálne obťažovanie na verejnosti!

Nepísaným pravidlom úspešných influencerov je šíriť myšlienky, ktoré by mali prispieť aj k celospoločenskému blahu a osvete.
  • Zdroj: Instagram / @ jankasla

Nepísaným pravidlom úspešných influencerov je šíriť myšlienky, ktoré by mali prispieť aj k celospoločenskému blahu a osvete.

K tomu sa viaže stále aktuálna téma sexuálneho násilia na verejnosti. Svoj nepríjemný zážitok z minulosti opísala aj slovenská modelka, tanečnica a moderátorka Janka Slačková.  

„Bohužiaľ, do tejto smutnej štatistiky patrím aj ja. Bola som druháčka na výške, v MHD na ceste do školy. Z internátov chodili vždy preplnené autobusy, preto nebolo pre mňa ničím zvláštnym, že sa na mňa niekto tlačí. Keď sa v jednom momente začal na mňa niekto tlačiť až príliš, otočila som sa a videla som ako sa dotyčný uspokojuje. V tom momente som zamrzla, ale dokázala som na neho zakričať nech prestane. Dvere sa však otvorili, on vystúpil a ja som zostala v autobuse sedieť ako obarená. Nikdy som sa necítila v tak preplnenom autobuse, tak sama.“

V príspevku sa ďalej píše, že: „Viac ako 70 % žien na Slovensku zažilo nejakú formu sexuálneho násilia na verejnosti. Podľa prieskumov až 46 % respondentov bolo svedkom takejto situácie, pri ktorej nikto nezasiahol." To sú veľmi znepokojivé čísla.

Janka vyštudovala žurnalistiku, v roku 2014 sa zúčastnila súťaže Miss Slovensko. Okrem televízie a módnych fotení sa stará aj o svoje sociálne siete, kde nazbierala takmer 60 000 fanúšikov.  

V roku 2016 ste Janku napríklad mohli vidieť aj v oficiálnom klipe Rickyho Martina feat. Maluma - Vente Pa' Ca, kde sa v zástupe ostatných krások rozhodne nestratila.

Neskôr (2019) svoje tanečné pohyby predviedla aj v slovenskom klipe Anabel z produkcie Šortyho a ADissa.


Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});