Lana Del Rey poslala svojmu EX bilboard priamo do jeho mesta: Čo je na ňom a prečo to speváčka robí?

Lana Del Rey propaguje svoj nový album na billboarde len na jednom jedinom meste. Tam, kde býva jej ex.

Lana Del Rey propaguje svoj nový album na billboarde len na jednom jedinom meste. Tam, kde býva jej ex.

Fotogaléria

Známa speváčka prichádza s novým albumom! Propagácia sa rozbehla, no nie je masívna. Práve naopak – umelkyňa sa obmedzila len na jedno mesto. Čo tým chce dosiahnuť?

Už v marci 2023 si budeme môcť vypočuť nový album od Lany Del Rey, s názvom Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd. Vzhľadom na to, že do premiéry zostávajú necelé tri mesiace, speváčka začala album propagovať. Zvolila však netradičný spôsob a riadila sa zásadou kvalita nad kvantitu.

Taylor Swift
Obrovské prekvapenie pre fanúšikov: Hudobná hviezda Taylor Swift nakrúca svoj prvý celovečerný film! Zobraziť článok

Okrem očividnej propagácie na sociálnych sieťach sa Lana rozhodla aj pre tradičnejšiu formu, a to bilbordy. Márne by ste ich však hľadali po celej krajine, sú totiž iba v jednom štáte. Konkrétnejšie v jednom meste. Jediný billboard, ktorý informuje o speváčkinom novom albume, je v Tulse v Oklahome. 

Máte po rozchode a váš EX robí TOTO? Chýbate mu! Jasné znaky, že na vás bývalý nedokáže zabudnúť Zobraziť článok

Práve v tomto meste žije jej ex Sean „Sticks“ Larkin, ktorý je bývalým policajtom. V súčasnosti je hostiteľom dokumentárnych programov ocenených cenou Emmy, ktoré predstavujú realitu policajnej práce v Spojených štátoch.

37-ročná speváčka zverejnila na sociálnych sieťach fotku z auta, kde pózuje s reklamou na svoj nový album. „Je len jeden a je v Tulse. Je to osobné,“ napísala k selfie a pridala emoji lebky. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});