Ako sa stať šťastnejšou a úspešnejšou? Táto štruktúra vám pomôže začať nový život!

Vďaka tzv. enneagramu si môžete vybudovať lepší a príjemnejší život. Naučí vás opustiť staré zvyky, ktoré už pre vás nie sú prospešné ...

Vďaka tzv. enneagramu si môžete vybudovať lepší a príjemnejší život. Naučí vás opustiť staré zvyky, ktoré už pre vás nie sú prospešné a ukáže, ako si vybudovať nové.

Fotogaléria

3. Dosahovač výkonov
Zameriavajú sa na úspech. Potrebujú potvrdenie svojho prostredia a chcú byť najlepší. Tento typ je ochotný tvrdo pracovať, aby dosiahol svoje ciele. Na začiatku kariéry si nájde profesionálnu a sociálnu oblasť, ktorá je v súlade s jeho zručnosťami. Tak získa uznanie, o ktoré sa usiluje.

Hoci to tak nevyzerá, sužuje ho hlboko zakorenený strach zo zlyhania. Tento typ osobnosti len ťažko pripúšťa skutočnú blízkosť, ktorá ovplyvňuje pevné priateľstvá či romantické vzťahy. Strach, že by niekto mohol vidieť za fasádou, je príliš veľký.

Čo s tým? Naučte sa byť viac introspektívni, aby ste objavili svoj vnútorný život a svoj cieľ. Prijmite zlyhanie, ako normálnu súčasť života. Rozlišujte medzi svojimi skutočnými pocitmi a pocitmi založenými na imidži. Venujte pozornosť starostlivosti o seba, najmä fyzickým potrebám a relaxujte.

Breadcrumbing je taktika flirtovania, ktorej cieľom je jediné: sebapotvrdenie!
NAJÚBOHEJŠÍ zoznamovací podvod zo všetkých: Ak ste pri vašom internetovom objave spozorovali TOTO, majte sa na pozore! Zobraziť článok

4. Individualista
Verí, že sa odlišuje od ostatných ľudí. Cíti sa jedinečne. Napriek tomu svoju výnimočnosť vnímaj nielen ako dar, ale aj ako problém. Na jednej strane je hrdý na to, že vyčnieva z davu, na druhej strane má často pocit, že mu individualizmus sťažuje život.

Kvôli svojej domnelej inakosti býva závistlivý voči ľuďom, ktorí vedú žiť ľahko. Je sužovaný vnútorným strachom a pochybnosťami a jeho emocionálny život možno opísať ako zložitý. Často sa cíti nechcený.

Čo s tým? Oceňte to, čo už máte. Naučte sa akceptovať priemernosť a bežnosť vecí. Prekonajte svoju závislosť na večnom utrpení, aby ste našli svoju slobodu a blaženosť. Naučte sa vidieť krásu všade. Nielen vo svojej výnimočnosti a utrpení.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});