Táto VLASTNOSŤ ručí za šťastie v láske: Uistite sa, že ju máte aj vy a pracujte na jej rozvoji - čaká vás naplnený vzťah

Keď ste čerstvo zamilované, máte tendenciu stratiť dôležitú vlastnosť. Ktorá to je a ako sa chrániť proti jej strate?
  • Zdroj: Pexels/cottonbro studio

Keď ste čerstvo zamilované, máte tendenciu stratiť dôležitú vlastnosť. Ktorá to je a ako sa chrániť proti jej strate?

Niekedy tolerujete vo vašich životoch aj takých ľudí, ktorí sa k vám nesprávajú s rešpektom. Možno dúfate, že sa zmenia, no niekedy kvôli takýmto ľuďom súhlasíte aj s vecami, ktoré v skutočnosti nechcete a ospravedlňujete za svoje správanie, aj keď nie je za čo. Prečo?

Toto sebadeštruktívne správanie pramení z nedostatku sebaúcty. Najmä pokiaľ ide o romantické vzťahy, máme tendenciu strácať ju veľmi rýchlo. Je veľmi dôležité vybudovať si jej zdravý základ a prelomiť večný kruh nezdravých, neuspokojivých a toxických vzťahov.

3 spôsoby, ako pritiahnuť záujem muža: Na toto myslite počas flirtovania, ak ho naozaj CHCETE, bude váš! Zobraziť článok

Sebaúcta je dôležitá, lebo:

znamená primerane rešpektovať seba ako človeka, byť k sebe ohľaduplný a žiť v spokojnosti so sebou samým. Vždy ide ruka v ruke so sebaláskou a sebavedomím. Všetky tri atribúty spolu tvoria základ pre slobodný rozvoj a interakciu s ostatnými.

Aby ste sa správali čestne, musíte si veriť a dôverovať svojim schopnostiam a v konečnom dôsledku sa držať toho, že stojíte za to, aby ste za seba prevzali zodpovednosť – aj keď to môže byť často nepríjemné.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});