Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie VODNÁRA?

Ľudí z jedenásteho znamenia čaká prehodnotenie svojho života, ktoré sa nezaobíde bez nových a dôležitých návykov a zmien. Tie môžu ovplyvniť ...

Ľudí z jedenásteho znamenia čaká prehodnotenie svojho života, ktoré sa nezaobíde bez nových a dôležitých návykov a zmien. Tie môžu ovplyvniť viacero oblasti ich života.

Fotogaléria

Rok vám ukáže možnosti inovácie. Uvedomíte si, že v niečom už „po starom“ nemôžete pokračovať. Začať odznova s čistým štítom môžete nielen na jednom mieste. Od polovice júna môžete svoje skúsenosti prehodnotiť.

Kamarátky či najväčšie nepriateľky: Čo hovoria hviezdy na vzťah medzi Kate Middleton a Meghan Markle? Zobraziť článok

Láska u zadaných

S odstupom času budete rôzne vlny počas nového roka nazývať šťastím. Vy alebo váš partner si siahne na dno. Musíte sa len navzájom počúvať, a keď sa ten druhý vzdá, musí nastúpiť od druhého miernosť a tolerancia. Nepotešiteľné je, že sa vo vzduchu môže objaviť aj rozchod.

Najkritickejším obdobím bude začiatok mája až polovica júna. Napätie sa bude dať u oboch doslova krájať. V žiadnom prípade by ste sa nemali navzájom obviňovať, ale je nevyhnutné o všetkom úprimne diskutovať.

Láska u nezadaných

Čo to? Váš vkus sa radikálne zmení. Medzi koncom marca a začiatkom júna budete toho pravého hľadať inak. To môže priniesť šokujúco nové skúsenosti. Od cca polovice júna sa môžete trochu zľaknúť a ustráchano zaliezť do svojej slimačej ulity lásky. Nič neunáhlite, a hľadajte tempom, ktoré je pre vás prijateľné!

Rovnako nič a nikomu sa nevnucujte! Ak sa pokúsite naplniť očakávania druhých, budete len ľutovať. V roku 2023 si dávajte v láske na seba väčší pozor. Iba tak môže prísť úspech. Pokračovanie na ďalšej strane.

Aj zdanlivé maličkosti môžu zruinovať váš vzťah: Vyvarovať sa týmto chybám je v partnerstve kľúčové! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});