Toto sa nečíta ľahko! Okolnosti, ktoré hovoria jasnou rečou: ZOSTARLI STE

Ďalší rok máme takmer za sebou, a nám tiež pribúda vek deň za dňom. Skôr či neskôr si tak uvedomíme, že už nie sme najmladšie, a maturitný ...
  • Zdroj: Getty/wundervisuals

Ďalší rok máme takmer za sebou, a nám tiež pribúda vek deň za dňom. Skôr či neskôr si tak uvedomíme, že už nie sme najmladšie, a maturitný venček bol tak dávno.

Štatistika
Prvýkrát ste za nezmestili do doterajšej demografickej skupiny.

Šatník
Krátke mini, kožené bundy, šteklivé výstrihy, polopriesvitné topy... sú už dávno odložené v poličke „archív“.  Prednosť dostali praktické rifle, športové kabáty a pohodlné topánky. Občas s nostalgiou narazíte v skrini na svoje obľúbené rockové tričko.

Lewis Hamilton, Harry Styles, Kate Middleton
Toto je FARBA ROKA 2023! Aj princezná Kate ju zbožňuje a zobrazuje to, čo všetci veľmi potrebujeme, tvrdí odborníčka! Zobraziť článok

Práca
Kolegovia berú vaše nápady vážne. A nielen to, oni ich dokonca vopred očakávajú. Sporadicky už nerozumejú vašim narážkam na staršie technológie akými boli disketa či videokazeta, či nechápu legendárne výroky zo starších filmy, ktoré by „mali“ všetci poznať. A to je občas desivé. 

Lekár a spol.
Ten váš dlhoročný už odišiel do zaslúženého dôchodku a vy máte nového. Lenže, je mladší od vás. A dokonca aj váš právnik. Hups, a zrazu riešite častejšie lekárov a právnikov. 

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});