Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie LEVA?

Pred Levmi stojí rok plný udalostí! V dvoch prípadoch prináša dokonca veľmi dobré príležitosti.

Pred Levmi stojí rok plný udalostí! V dvoch prípadoch prináša dokonca veľmi dobré príležitosti.

Fotogaléria

Novinky môžete očakávať vo viacerých oblastiach svojho života. Ste na správnej ceste, aj keď zo začiatku nepôjde všetko podľa vašich predstáv. Oceníte to na jeseň. Chce to len odvahu a podnikateľského ducha, aby ste sa chopili ponúkaných príležitostí.

Znamenia, ktoré počas života dosiahnu najviac úspechov
Znamenia, ktoré počas života zarobia najviac peňazí: Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Láska u zadaných

Pripravte sa na pár veľkých zmien. Neušetrí vás ani prechod Pluta koncom marca, a následne vstup Marsu do Leva v prvej tretine mája. Krízu čakajte 21. mája.

Týždeň pred a po tomto termíne to bude len krehká harmónia. Nie je to tragédia, ak nezmýšľate rovnako. Od jesene nastupujú pokojné mesiace. Koniec roka strávite v láskyplnom objatí.

Láska u nezadaných

Osud vás spojí s osobou, v ktorej existenciu ste ani nedúfali. Nikdy predtým by ste si nepomysleli, že sa vám podarí nájsť spoločnú reč s takým človekom. A čo viac, že si dokážete spolu pekne užiť.

Planéty sľubujú veľa smiechu a zábavy, ak ustojíte máj bez hádok a rozchodov. Pokiaľ na jeseň vpustíte do svojho života nového človeka, bude to pre vás jednoduchšie. Výziev ale bude viac. Pokračovanie na ďalšej strane.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie BÝKA? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});