Na výslnie sa dostáva nový fitness trend: Vďaka Hollow Rocks budete mať BRUCHO ako DOSKA!

Pevné brucho je pre zdravie veľmi dôležité, a to isté platí aj o svaloch. Nechce sa vám robiť brušáky, aby ste posilnili centrum tela? ...

Pevné brucho je pre zdravie veľmi dôležité, a to isté platí aj o svaloch. Nechce sa vám robiť brušáky, aby ste posilnili centrum tela? Vyskúšajte Hollow Rocks!

Fotogaléria

Hollow Rock môže vyzerať jednoducho, no od detskej hry má ďaleko. Aby ste mohli cvičenie vykonávať bezpečne a efektívne, potrebujete bezpodmienečne dobrú kontrolu tela. Ale nebojte sa, prax robí majstra.

Konečne cviky, pre ktoré sa nemusíte vzdialiť od počítača: Za toto sa vám vaša chrbtica poďakuje! Zobraziť článok

Ako na to, krok za krokom:

Ľahnite si na chrbát, ideálne na podložku na jogu alebo fitness. Potom natiahnite ruky za hlavu. Aktivujte brušné svaly a ich silou zdvihnite trup s rukami a rovnými nohami niekoľko centimetrov nad zem.

Dbajte na to, aby ste mali spodnú časť chrbta pritlačenú k zemi, aby sa vám chrbát neprehýbal. Teraz držte trup, ruky a nohy niekoľko centimetrov nad podlahou a začnite sa pomaly a kontrolovane hojdať dopredu a dozadu. Opakujte tento kolísavý pohyb niekoľkokrát, ale len tak často, ako sa dokážete udržať hore silou svojho brucha, nie krčnej chrbtice.

Skvelý cvik pre sexi stehná a brucho: Baby, je oveľa účinnejší ako plank! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});