Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie BLÍŽENCOV?

Čo môže očakávať tretie znamenie zverokruhu? Svojho osudu sa v roku 2023 vôbec nemusí obávať.

Čo môže očakávať tretie znamenie zverokruhu? Svojho osudu sa v roku 2023 vôbec nemusí obávať.

Fotogaléria

Ak sa poddáte osudu, nemôžete nič prehrať. Sám vám osvetlí cestu! Dostanete veľmi jasné signály. Ak si nie ste v niečom istí, vedzte, že ešte nie je čas na rozhodnutie! Tak bude pre vás nový rok skvelý.

S týmito znameniami zažijete dokonalé posteľné ródeo, ale POZOR: Život s nimi až taký sladký NEBUDE! Zobraziť článok

Láska u zadaných

Do konca marca to budete mať ťažké, pretože Mars v Blížencoch vás robí netrpezlivými a podráždenými. Pomôže, že vás váš náprotivok dobre pozná a miluje. Ale nezneužite to. A to ani v lete, keď sa musíte rozhodnúť o cieli vašej cesty. Sťažiť veci môže aj skutočnosť, že musíte míňať za svoj domov. Tu sa odporúča nájsť len spoločný kompromis.

Na jeseň budete mať hlavu plnú rozrastania sa rodiny alebo nejakého biznisu. Majte na pamäti, že aj o tomto sa budete musieť rozhodnúť vo dvojici.

Láska u nezadaných

Na prvý štvrťrok máte slabé milostné vyhliadky. Pod vplyvom Marsu v Blížencoch vidieť, že všetci sú oproti vám spomalení. V takejto atmosfére sa nedá očakávať veľký úspech.

Na jar to chce zmeniť svoj zovňajšok, čo uchádzačov očaruje, no stále budete prieberčiví. Srdce vám skutočne zaplesá až v novembri. Partner bude veľmi komplexnou osobnosťou, taký „tvrdý oriešok"… ale vy dvaja sa k sebe veľmi hodíte! Pokračovanie na ďalšej strane.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie BARANA? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});