Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie BARANA?

Aký rok čaká tvrdohlavé znamenie Barana? V horoskope na celý rok sa dozviete všetko podstatné o zdraví, láske aj peniazoch.

Aký rok čaká tvrdohlavé znamenie Barana? V horoskope na celý rok sa dozviete všetko podstatné o zdraví, láske aj peniazoch.

Fotogaléria

Rok 2023 môže priniesť veľké zmeny vo viacerých oblastiach života, ktoré by mali nastať od marca. No už začiatkom roka budú ľudia narodení v tomto znamení pociťovať nedočkavosť.

Ak sa nebudete ponáhľať priveľmi dopredu, tak vás čaká úspech. Preto sa vždy sústreďte len na aktuálnu úlohu, ktorú práve riešite. Nezabudnite ostať pozitívne naladení a nikdy nestrácajte hlavu!

Narodili ste sa v jednom z nasledujúcich znamení? Vaše deti majú šťastie, ste vynikajúca MATKA! Zobraziť článok

Láska u zadaných

Váš partner bude chcieť viac slobody a osobného priestoru. Bude sa toho dožadovať potichu či nahlas. Ale bude.  Bez ohľadu na to, ako dlho ste spolu, z času na čas môže dôjsť k poriadnej hádke. Krízu v láske očakávajte medzi koncom augusta a polovicou októbra.

Okrem toho sa musíte dohodnúť aj na finančných záležitostiach. To bude dôležité najmä koncom októbra a v prvej polovici novembra. Ak to prekonáte, váš vzťah bude silnejší ako kedykoľvek predtým. Držíme palce.

Láska u nezadaných

Začiatkom roku 2023 stretnete takmer rovnakého človeka. Bude nadšený pre rovnaké veci , a rovnako totožné veci ho budú hnevať. Táto podobnosť, ktorá robí z náprotivku na začiatku mimoriadne vzrušujúceho a atraktívneho partnera, sa ale môže v máji ukázať ako celkom otravná. Budete stáť pred rozhodnutím: pokračovať v známosti alebo ju ukončiť? Koncom augusta ďalšou výzvou tolerancia vo vzťahu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});