Po čom ženy (nielen na Vianoce) túžia?

Prísť na to, čím obdarovať našich blízkych, neopakovať nákupy z minulosti a zároveň potešiť niečím zmysluplným, býva oriešok. Skoro s ...

Prísť na to, čím obdarovať našich blízkych, neopakovať nákupy z minulosti a zároveň potešiť niečím zmysluplným, býva oriešok. Skoro s istotou sa dá povedať, že všetky ženy bez rozdielu snívajú o tom, zostať zdravé a dobre vyzerajúce.

Fotogaléria

Kto by sa nechcel rozmaznávať a ešte skrásnieť? Jednoducho krásne Vianoce s našimi vianočnými tipmi.

Tip č. 1: SUPERELIXÍR MLADOSTI

Neveríte? Existuje! Prémiový bioaktívny HyaluronCollagen+ SUPERELIXIR ako nápoj v prášku obsahuje na seba sofistikovane nadväzujúce patentované ingrediencie kyseliny hyalurónovej, kolagénu, minerálov a vitamínov vo vysokých koncentráciách a v tej najvyššej kvalite a čistote. Stane sa nepriestrelným štítom vašej pokožky, nechtov a vlasov v boji proti starnutiu, opotrebovaniu a vonkajšiemu stresu. Nízkokalorický, bez geneticky a umelo modifikovaných surovín, bez umelých farbív a konzervantov, bez cukru a umelých sladidiel, bez nepríjemnej chuti a zápachu, to je pri prémiovom superelixíre samozrejmosťou. S kódom SUPERELIXIR zľava 10 EUR.

Tip č. 2:  Elixír pre bohaté a husté vlasy

Vlasový Re-Hair+ ELIXIR je komplex kľúčových prvkov pre hustejšie, pevnejšie a oživené vlasy vo forme kapsúl. Bez zbytočných slov a prísad obsahuje to najdôležitejšie, čo vlasy a aj nechty potrebujú. Maximálne a účinné množstvo aktívnych látok podporuje rast existujúcich aj nových vlasov, ich zahustenie, posilnenie a výživu až k folikulom. Tým minimalizuje vypadávanie vlasov a eliminuje ich lámavosť. A čo je hlavné a prečo je obľúbený? Pri pravidelnom používaní naozaj funguje!

Tip č. 3:  Vianočný zázrak

Pre skutočnú krásu vychádzajúcu zvnútra nakombinujte produkty HyaluronCollagen + SUPERELIXIR a re-Hair + ELIXIR, užívajte ich pravidelne a budete hovoriť o vianočnom zázraku! Navyše pri kúpe oboch produktov naraz ešte ušetríte.

Tip č. 4:  Tie najlepšie z krémov v jednom cool balení!

Čo keby vaše sérum alebo krém neobsahoval len jednu či dve účinné zložky, ale skutočne všetky, ktoré si vaša pleť žiada? Predstavte si kúpiť ten najlepší krém s kyselinou hyalurónovou, ten najlepší s peptidmi, ten najlepší s Aloe Vera, ten najlepší s Koenzýmom Q10… A teraz si predstavte kúpiť krém zložený z 12 tých najlepších krémov. Zabudnite na bežné krémy z drogérie a nechajte si poradiť od odborníkov. Active-12 All-in-One SuperCare je estetickými dermatológmi vyvinutá superstarostlivosť v podobe krému a séra obsahujúca skutočne 12 najdôležitejších zložiek pre ochranu, regeneráciu, výrazné omladenie a zdravie pleti bez rozdielu jej typu. Taká superpotravina pre pleť a to nielen zložením, ale predovšetkým aj silnou a účinnou koncentráciou, čo by ste len ťažko na trhu komerčnej kozmetiky našli. Jednoduchá, efektívna a maximálne prírodná All-in-One superstarostlivosť o pleť, ktorú zvládne každý.

Doprajte pleti všetko, čo potrebuje, aby brzdila čas: vysoko a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, čistý morský kolagén, koenzým Q10, patentované ceramidy a peptidy, CBD, Aloe Vera, squalene, panthenol, vitamíny A a E, morská červená riasa, mandľový a olej, arnika, prírodný SPF

Tip č. 5:  Superman medzi krémami: Active—12 All-in-One SuperCream

12 najúčinnejších zložiek pre dokonalú každodennú ochranu pleti v podobe denného krému. Účinne chráni proti negatívnym vonkajším vplyvom spôsobujúcim opotrebenie a starnutie pokožky. Zároveň zosilňuje a predlžuje účinky estetických, kozmetických a omladzujúcich procedúr.
Obsah superkrému: vysoko a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, čistý morský kolagén, patentované ceramidy a peptidy, CBD, Aloe Vera, squalene, panthenol, vitamíny A a E, mandľový a arganový olej, arnika, prírodné SPF.

Tip č. 6:  Vráťte späť čas s Active—12 All-in-One SuperSerum

Extra silné a účinné sérum s obsahom vysokej koncentrácie 12 pre pleť kľúčových a nevyhnutných zložiek, ktoré viditeľne posilňujú pokožku, redukujú vrásky a navodzujú omladzujúci proces vrátane liftingových účinkov.

Obsah superséra: vysoko a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, čistý morský kolagén, koenzým Q10, patentované ceramidy a peptidy, CBD, squalene, vitamíny A a E, morská červená riasa, arganový olej, arnika.

Čo tak nové telo?

Hviezdnu starostlivosť na najväčšej medzinárodnej klinike estetickej medicíny a plastickej chirurgie u nás si neužívajú len Zdena Studenková, Michaela Kocianová, Lucie Bílá, Simona Krainová a ďalšie známe osobnosti, ale predovšetkým 40 000 spokojných klientov ročne! Títo klienti ohodnotili jej služby ako najlepšie na českom a slovenskom trhu vďaka päťhviezdičkovým recenziám. Klinika YES VISAGE navyše získala prestížne medzinárodné ocenenie Superbrands v Česku a na Slovensku a Najdôveryhodnejšia značka estetickej kliniky v ČR. A čo si ženy najčastejšie želajú? Najmodernejšiu liposukciu, nový nos, vysnívané prsia, očné viečka, omladenie tváre, ladné nohy bez celulitídy alebo kŕčových žíl či len drobnejšia kozmetická starostlivosť a rozmaznávanie pre celé telo. Darčekové poukazy je možné využiť na viac ako 300 služieb a navyše s vianočnými bonusmi až za 220 EUR.

Nenechávajte nákupy na poslednú chvíľu. Urobte radosť vašim blízkym, kolegom, kamarátke, mamičke či babičke. Alebo urobte jednoducho len radosť sebe. Pre viac tipov pozrite na www.sayyes.sk.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk