David Hasselhoff je pyšným otcom dvoch krásnych dcér: Staršia má dokonalú postavu, nebesky MODRÉ OČI a VAU, tie plné pery!

Americký herec a spevák David Hasselhoff (70) by mal počas doterajšej osobnej rekapitulácie dôvod na spokojnosť.

Americký herec a spevák David Hasselhoff (70) by mal počas doterajšej osobnej rekapitulácie dôvod na spokojnosť.

Fotogaléria

Staršia Taylor-Ann sa pustila do herectva. No muži ju obdivujú skôr pre jej krásu ako talent. Je obdarená dokonalou postavou a črtami. Očarujúca slečna po otcovi zdedila modré oči. Pred pár rokmi si vyskúšala aj spev singlom Collide.

Andrea Bocelli s dcérkou
Hotový anjel! Nový vianočný klip odhalil krásu Bocelliho dcéry Virginie: Jej žiarivý úsmev roztápa srdcia Zobraziť článok

Okrem šoubiznisu pohybuje aj v oblasti predaja luxusných nehnuteľností v Los Angeles. VIAC FOTIEK RODINKY SI POZRITE V GALÉRII!

David Hasselhoff (*1952) bol miláčikom žien na celom svete. Tri z nich ho dotiahli až pred oltár. Prvou bola v rokoch 1984 – 1988 americká herečka, speváčka a jasnovidka Catherine Hickland. Druhá matka jeho krásnych dcér, Pamela Bach (1989 – 2006). V roku 2018 povedal David svoje áno modelke Hayley Roberts.

Zo škaredého káčatka je elegantná labuť: Dcéru Billa Clintona by ste dnes nespoznali, dychberúca PREMENA! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});