Prvé rande? Toto stresuje ZNAMENIA ZVEROKRUHU najviac! Blíženci a Baran neznášajú nudu, Lev potrebuje obdiv: Spoznávate sa?

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte ...

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte sa hlbšie.

Fotogaléria

Baran                                                                                                          Ide o silné osobnosti, ktoré len tak niečo nevyruší. Pokiaľ nemajú rande s naozaj zaujímavým človekom. Vtedy znervóznie aj inak chladný Baran. Cíti sa nepríjemne, keď nevie, čo môže očakávať. Táto nevedomosť v situáciách, ktoré sú pre Barana dôležité, zvyšuje hladinu stresu. Po prekonaní počiatočného stresu sa však komunikatívny Baran na rande väčšinou cíti úžasne príjemne, pretože rád flirtuje.

Býk                                                                                                      Vystúpiť z komfortnej zóny? Pre dôsledného a niekedy trochu lenivého Býka je to mimoriadne nepríjemná predstava. A ak by musel na rande tvrdo pracovať, rýchlo ho to omrzí, pretože je absolútne nerád stredobodom pozornosti. Býk je skrz naskrz úprimný a radšej žije v rovnakom rytme bez prílišného vzrušenia. Je pochopiteľné, že prvé rande mu môže spôsobiť stres a potenie. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});