Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

V ktorej krajine sa sexuje najviac? Pohľad na temperamentné národy sa mení, nové fakty ukázali nečakanú pravdu!

V otázke frekvencie posteľných radovánok by ste viac-menej logicky dávali na prvé miesto horkokrvných Talianov, Španielov či divokých ...

V otázke frekvencie posteľných radovánok by ste viac-menej logicky dávali na prvé miesto horkokrvných Talianov, Španielov či divokých Latinoameričanov.

Fotogaléria

Teraz musíte upriamiť pozornosť do Severnej Ameriky, kde sa na chladnom severe v kanadských domoch a zruboch oddávajú vášni najviac na svete. Takmer o polovicu viac. V názornom príklade: Ak máte povedzme sex 24x do roka (čo je asi raz za dva týždne), tak Kanaďania sa venujú „posteľnému judu“ sympatických 35-36x.

Považujete súčasný sex za zhýralý? Pri radovánkach zo starovekého Babylonu vám zabehne: Robili to všade a kedykoľvek, aj s cudzími Zobraziť článok

Druhé miesto obsadila populácia krížom cez celý svet. Sú to Austrálčania, ktorí sú nad priemerom o 36,8 percenta, a potom nasledujú Američania, ktorí sú v pluse o 16,3 percenta.

V úvode spomínaní Latinoameričania sú nad priemerom len s 3,5 percentami. Slovenské údaje nie sú k dispozícii, nakoľko aplikácia má v Európe minimum užívateľov. Možno nejaká lokálna aplikácia by dokázala, že sme na tom celkom dobre.

Najviac sexuálnych partnerov, najdlhšia masturbácia aj erekcia: TOTO sú neuveriteľné sexuálne rekordy, ktoré vám vyrazia dych! Zobraziť článok

Počas prieskumu padla aj jedná zákerná otázka. A to, či by sa užívatelia radšej vzdali sexu alebo mobilu. Výsledok sa dal očakávať, až 33,2 percenta opýtaných by pred sexom dalo prednosť smartfónu. Smutné.

Cenné rady pornoherečiek: Babenky, toto robíte v posteli URČITE ZLE, chce to okamžitú zmenu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});