Horoskop na tento týždeň: Váhy uzavrú výhodnú zmluvu, Škorpión urazí priateľa, ale len jedno znamenia spozná sympatickú osobu

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete ...
  • Zdroj: Getty/gilaxia

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete z nášho horoskopu.

Rak

Vzťahy

Iní ľudia vás budú niečím rozčuľovať, no nemusíte to dávať najavo, skúste to vydýchať, lebo si otrávite už i tak neveľmi príjemné dni. Snažte sa racionálnejšie riešiť vzťahové problémy, buďte v nadhľade.

Peniaze – práca

Čaká vás veľa práce, preto neplytvajte časom na objasňovanie hlúpostí. Vzácny čas potrebujete na uskutočnenie vyšších cieľov. Na krku máte priveľa povinností. V niečom pôjdete dopredu, v niečom si narobíte ťažkosti.

Zdravie

Robte všetko so zmyslom pre mieru, vôbec nesledujte, čo robia iní. Raz je vpredu ten, potom zas niekto ďalší. Budete vo veľmi dobrej kondícii, nuž sa za ničím neponáhľajte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});