Horoskop na tento týždeň: Váhy uzavrú výhodnú zmluvu, Škorpión urazí priateľa, ale len jedno znamenia spozná sympatickú osobu

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete ...
  • Zdroj: Getty/gilaxia

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete z nášho horoskopu.

Blíženci

Vzťahy

Viac sa venujte svojmu súkromiu, môže sa vám trochu zosypať. Možno máte časový priestor pre ťažkosti kamarátov, dokonca i pre cudzích ľudí, len na svojich najbližších nie. Nezahrávajte si s láskou.

Peniaze – práca

Všeličo sa môže priostriť, neúspech vás privedie k depresívnym pocitom, ale skúste ich ovládnuť. Ak nemusíte, nevybavujte na úradoch, vyhnite sa súdnym sporom. V temer každej aktivite sa vyskytnú prekážky.

Zdravie

Udržíte sa v bežnom priemere, sila a odvaha vám chýbať nebudú, preto sa dá predpokladať, že vás stresy či problémy natoľko nevyvedú z miery. Pite hodne čerstvej mrkvovej šťavy, jedzte veľa surového ovocia.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});