Horoskop na tento týždeň: Váhy uzavrú výhodnú zmluvu, Škorpión urazí priateľa, ale len jedno znamenia spozná sympatickú osobu

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete ...
  • Zdroj: Getty/gilaxia

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete z nášho horoskopu.

Býk

Vzťahy

Počas práce nenarazíte na kolegiálne problémy. Potrápi vás akurát váš protipól, ktorý sa bude hrať na vášho osobného pedagóga, čo vaša slobodomyseľnosť ani trochu neznesie.

Peniaze – práca

Tento týždeň môže byť kritický, aj príjemný. Podľa toho, komu sa dostanete do rany a ako zareagujete. Riaďte sa výlučne svojou intuíciou, vyhnete sa chybám. Na každom poli však získate neoceniteľné poznatky.

Zdravie

Napätie pocítite na svojej chrbtici. Chvíľami budete mať pocit, že vás všetko bolí, preto si zacvičíte cviky na chrbticu. Nedovoľte, aby vás načisto premohla únava. Prospeje vám nápoj s aloe vera.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});