Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Panika, fyzická slabosť, mozog akoby zahalený v hmle: Aj to sú symptómy ALERGIE na ORGAZMUS. Postihuje častejšie mužov či ženy?

Znie to až neuveriteľne, ale nanešťastie aj taká alergia existuje. Vyvoláva psychické symptómy a najhoršie na tom je, že postihnutý často ...

Znie to až neuveriteľne, ale nanešťastie aj taká alergia existuje. Vyvoláva psychické symptómy a najhoršie na tom je, že postihnutý často ani nevie, že ňou trpí.

Fotogaléria

Čo s tým?

Vedci zistili, že muži trpiaci alergiou na orgazmus, môžu hneď po ejakulácii pociťovať silnú únavu, ťažkosti s koncentráciou, depresiu a podráždenosť. Na tento stav existuje liečba.

V mnohých prípadoch sa zistilo, že hladina mužského hormónu testosterónu bola u nich prekvapivo nízka, takže sa dá predpokladať, že práve jeho nedostatok je príčinou depresií a slabosti po sexe.

Strácate s príchodom zimy chuť na sex? Odborníčka upozornila na 10 osvedčených tipov, ako si zvýšiť klesajúce LIBIDO! Zobraziť článok

V súčasnosti sa lekárska veda snaží pomocou liekov nahradiť chýbajúci testosterón v tele, a dáva tak príležitosť tým mužom, ktorí doteraz divoké noci zavŕšili hlbokými depresiami.

Nikdy nie je zlé vedieť o sexualite aj „z druhého brehu“. Preto ak je váš partner po sexe zrazu iný, teraz už viete, že za tým môže byť liečiteľná alergia na orgazmus. 

Cenné rady pornoherečiek: Babenky, toto robíte v posteli URČITE ZLE, chce to okamžitú zmenu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});