Plus size modelka a influencerka Alex Aspasia kašle na váhu a lásky sa nebojí: Má 150 kg, partnera aj sebavedomie na rozdávanie!

Americká influencerka a plus size modelka zaujme hlavne svojimi bujnými krivkami. Nedávno neprajníkom pekne vytrela zrak.
  • Zdroj: Instagram / @alexaspasia/, Tiktok /@alexaspasia/

Americká influencerka a plus size modelka zaujme hlavne svojimi bujnými krivkami. Nedávno neprajníkom pekne vytrela zrak.

Ako inak, chlapom. Neuviedla síce jeho meno, ani ako dlho by mali byť spolu, ale spoločná videopusa by mohla zatvoriť ústa všetkým hejterom, či môže mať taká objemnejšia žena vzťah. Môže, a to aj pri cca 150 kilogramoch a výške 180 cm.

54-ročná hviezda Baywatchu ohromila neprajníkov: Tvár dvadsiatky, v perách kyselina hyalurónová, no TÁ POSTAVA... Zobraziť článok

A neboli by hejteri hejtermi, aby hneď nespustili, že je to len naoko, a že to vôbec nie je jej partner. Nuž, pravdu poznajú len oni dvaja.

Protipólom boli fanúšikovia, ktorí v komentároch úprimne blahoželali páru: „Milujem, akí sú obaja šťastní! Sebavedomie a krása sa spojili do nádherného páru." „Bože," zavrčal jeden mužský obdivovateľ. Wow, šťastný muž!" Video páriku však nechalo niektorých divákov nešťastných.

Trend poriadnych ženských ožíva: Zoznámte sa s "nedokonalou" dcérou Al Pacina Zobraziť článok

Jedna smutná dáma napísala: „Veľkosť mi bráni (v hľadaní partnera). Nemám nikoho."

„Niekoho si nájdeš,“ povzbudzovala Aspasia v odpovedi. „Určite to však chce čas."

Pre TIETO tri znamenia bude zima obzvlášť vzrušujúca: LÁSKA na nich číha na každom kroku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});