Trend poriadnych ženských ožíva: Zoznámte sa s "nedokonalou" dcérou Al Pacina

Záujem o Oliviu Pacino rastie. Jej instagramový účet s hŕstkou príspevkov sledujú tisíce!
  • Galéria19
  • Zdroj: Northfoto / Instagram/@oliviapacino

Záujem o Oliviu Pacino rastie. Jej instagramový účet s hŕstkou príspevkov sledujú tisíce!

Fotogaléria

21-ročná Olivia je dcérou hollywoodskej legendy Al Pacina (82) a herečky Beverly D´Angelo (70). Má silné umelecké korene, preto nie je vylúčené, že už čoskoro sa vydá vyšliapanou cestičkou svojich rodičov.

"[Olivia] je herečka, moja najstaršia dcéra (Julie Marie) je filmárka a môj syn, zdá sa, tiež k tomu smeruje," prezradil hrdý otec novinárovi Herbymu Moreauovi. Al všetky svoje deti bezhranične miluje a príkladne sa o ne stará. V rozhovore ďalej uviedol, že mladšia dcéra je celá „po ňom“, čím naznačil, že je veľmi ostrá a priamočiara. 

ROCCO AND HIS BROTHERS, 1960
Majú obrovský význam a hlbokú pointu: Týchto 5 filmov ocenia iba inteligentní Zobraziť článok

Olivia vyrastala s poruchou učenia, čo jej sťažovalo štúdium na bežných miestnych školách. V súčasnosti žije v honosnom sídle v Beverly Hills so svojou matkou a dvojičkou Antonom Jamesom, navštevuje hodiny herectva a zo všetkého najviac miluje svojho psa menom Athena. 

Už ako tínedžerka sa objavila v niektorých scénach vo filme Danny Collins, v pravdivom príbehu starnúceho rockera, ktorý však naplno ovládla charizma a talent hlavnej postavy, jej otca Al Pacina.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});