Maria Callas sa dotkla dna: Zdrogovaná, bitá a kruto zneužívaná. Osobné zápisky opernej divy odhalili, aký HOROR prežila

Kým na javisku bola suverénnou primadonou, v súkromí bola zdrogovaná, sexuálne zneužívaná a mučená jej miliardárskym milencom. Príbeh ...

Kým na javisku bola suverénnou primadonou, v súkromí bola zdrogovaná, sexuálne zneužívaná a "mučená" jej miliardárskym milencom. Príbeh hviezdnej sopranistky Marie Callas ožil vďaka knihe Lyndsy Spence.

Fotogaléria

O 27 rokov staršieho Meneghiniho si vzala v roku 1949. Napriek tomu, že Callas túžila žiť pokojný život, vzdať sa kariéry a porodiť dieťa, jej manžel ju nútil pracovať. Veľkú časť peňazí mal previesť na účty vo švajčiarskych bankách alebo ich použiť na splatenie svojich dlhov. Keď zistila, čo urobil, opísala ho ako svojho „pasáka“. 

"Poslúchala ho na slovo a ja som si začala uvedomovať, akou ženou skutočne bola," povedala autorka knihy Cast A Diva: The Hidden Life Of Maria Callas pre Daily Mail.

Lenže počkalo si na ňu ešte väčšie zlo. 

S gréckym lodným magnátom Aristotelom Onassisom sa stretla prvýkrát na plese v Benátkach v roku 1957. 

Bol škaredý a hrubý, ale vyžaroval silný sexuálny magnetizmus, ktorému nedokázala odolať. Uprednostňoval vychudnuté, androgýnne vyzerajúce ženy, čo Callas (so sklonmi k priberaniu), dohnalo k problémom s poruchami príjmu potravy.

Svoju váhu neustále znižovala nebezpečnou nárazovou diétou, prehodnocovala každé sústo, ktoré vložila do úst, a to všetko iba preto, aby zodpovedala jeho zvráteným ideálom. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});