Selena Gomez šokuje svet desivým priznaním, psychické problémy boli len začiatok: Svet by bol lepší bezo mňa, vyhlásila

30-ročná hviezda otvorene porozprávala o tom, ako vyzerá jej život mimo žiary reflektorov. V úprimnej spovedi hovorí o bolestivých zážitkoch ...

30-ročná hviezda otvorene porozprávala o tom, ako vyzerá jej život mimo žiary reflektorov. V úprimnej spovedi hovorí o bolestivých zážitkoch aj psychických problémoch.

Fotogaléria

Vďaka náročnému životnému obdobiu zistila, kto pri nej skutočne stojí. Jej „jedinou ozajstnou priateľkou“ je speváčka Taylor Swift. 

Ťažkosti Seleny Gomez pokračujú. Otvorene priznala, že má stále problémy so sebaprijatím, nie vždy sa vyrovnáva s tlakom médií a často sa cíti stratená. Naučila sa však na seba netlačiť – uznala a zvykla si, že choroba je súčasťou jej života, a tak je všetko o čosi ľahšie.

Máte pocit, že vám všetko prerástlo cez hlavu? TOTO si ujasnite skôr, ako vyhľadáte terapeuta! Zobraziť článok

Ako celebrita, ktorá za svoju popularitu zaplatila príliš vysokú cenu, by chcela využiť svoj dosah na dobrú vec. „Chcem byť hlasom pre tých, ktorí možno nevedia, čím prechádzajú, ale cítia to, čo som cítila ja.“ Kiežby Selenina iniciatíva dopomohla k umocneniu diskusie o duševnom zdraví aj v našich končinách. V súčasnej dobe je potrebná (viac) ako soľ!  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});