Selena Gomez šokuje svet desivým priznaním, psychické problémy boli len začiatok: Svet by bol lepší bezo mňa, vyhlásila

30-ročná hviezda otvorene porozprávala o tom, ako vyzerá jej život mimo žiary reflektorov. V úprimnej spovedi hovorí o bolestivých zážitkoch ...

30-ročná hviezda otvorene porozprávala o tom, ako vyzerá jej život mimo žiary reflektorov. V úprimnej spovedi hovorí o bolestivých zážitkoch aj psychických problémoch.

Fotogaléria

„Budem úprimná – bola som v štyroch liečebniach. Keď som mala 20 rokov, začalo sa vo mne poriadne „stmievať“. Všimla som si, že nemám žiadnu kontrolu nad tým, čo cítim, alebo či to, čo robím, je dobré alebo zlé,“ vyznala sa Selena Gomez.

Speváčka prezradila, že v kritických momentoch premýšľala o ukončení života. Roky nevidela zmysel vlastnej existencie, nebola schopná vnímať vlastnú hodnotu. „Myslela som si, že svet by bol lepší, keby som v ňom nebola,“ priznala.

Ste dieťa toxických rodičov? Ich CHYBY vo výchove mohli významne ovplyvniť váš život! Zobraziť článok

V roku 2020 vyhlásila, že trpí bipolárnou poruchou. Choroba veľmi silno ovplyvnila jej fungovanie – v súkromnej aj profesionálnej sfére. O tom, aké to je žiť s duševnou chorobou, bojovať s depresiou, psychotickými epizódami a najtemnejšími myšlienkami, prehovorila v novom dokumente pre Apple TV (Selena Gomez: My Mind and Me).

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});