Horoskop na tento týždeň: Lev sa musí rozhodnúť, či chce krásny vzhľad alebo seriózneho partnera. PODRAZOM sa nevyhne jedno znamenie

Treba spomaliť a zaspomínať si na tých, ktorí tu už nie sú. Niektorí prejavia mimoriadne komunikačné schopnosti, potešia blízkych, iní ...
  • Zdroj: Getty/Liderina

Treba spomaliť a zaspomínať si na tých, ktorí tu už nie sú. Niektorí prejavia mimoriadne komunikačné schopnosti, potešia blízkych, iní budú vyvolávať hádky. Čo vás čaká tento týždeň? Dozviete sa z týždenného horoskopu.

Býk

Vzťahy

Bude vám trochu smutno, možno stretnete starých známych a pospomínate na tých, ktorí tu už nie sú, zamyslíte sa spoločne nad skutočnými hodnotami života a možno aj na niečo prídete. S blízkymi vyjdete tak, ako obyčajne.

Peniaze – práca

Všetko budete robiť bez vnútorného napätia. Rôzne aktivity, aj tie rodinné, posedenia či návšteva cintorína sa vydaria. Vyhnite sa hádkam s chamtivcami. Môžete všeličo vytvoriť, najmä ak budete chcieť niekde dokázať, že na niečo máte.

Zdravie

Skoro každému v týchto dňoch prospeje meditácia či pri jemných tónoch peknej hudby, alebo pri svetle sviečky. Môžete meditovať na tému "život a nie život", prípadne, "ako správne žiť, a nechať iných žiť".

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});