Horoskop na tento týždeň: Lev sa musí rozhodnúť, či chce krásny vzhľad alebo seriózneho partnera. PODRAZOM sa nevyhne jedno znamenie

Treba spomaliť a zaspomínať si na tých, ktorí tu už nie sú. Niektorí prejavia mimoriadne komunikačné schopnosti, potešia blízkych, iní ...
  • Zdroj: Getty/Liderina

Treba spomaliť a zaspomínať si na tých, ktorí tu už nie sú. Niektorí prejavia mimoriadne komunikačné schopnosti, potešia blízkych, iní budú vyvolávať hádky. Čo vás čaká tento týždeň? Dozviete sa z týždenného horoskopu.

Blíženci

Vzťahy

Zaspomínate si na tých, čo vám prirástli k srdcu, a možno už nie sú. Napriek nostalgii s každým vyjdete dobre, budete mať šancu dať do poriadku aj nejaké rozhádané vzťahy v rodine a neskôr i v zamestnaní.

Peniaze – práca

Možno sa rozhodnete pre krátku cestu k príbuzným, dáte niekomu kytičku z malých chryzantém. Isto prežijete zaujímavý týždeň. Mohli by ste urobiť niečo aj pre seba, začnite si čítať dobrú knihu alebo si pozrite niektoré zaujímavé filmy.

Zdravie

Hoci budete v celkom dobrej kondícii, budete viac oddychovať. V rámci oddychu vám neuškodí ranná športová chôdza alebo posilňovanie brušných svalov (alebo skôr „nesvalov"?) Vhodná bude i občasná vychádzka do prírody.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});