Horoskop na tento týždeň: Lev sa musí rozhodnúť, či chce krásny vzhľad alebo seriózneho partnera. PODRAZOM sa nevyhne jedno znamenie

Treba spomaliť a zaspomínať si na tých, ktorí tu už nie sú. Niektorí prejavia mimoriadne komunikačné schopnosti, potešia blízkych, iní ...
  • Zdroj: Getty/Liderina

Treba spomaliť a zaspomínať si na tých, ktorí tu už nie sú. Niektorí prejavia mimoriadne komunikačné schopnosti, potešia blízkych, iní budú vyvolávať hádky. Čo vás čaká tento týždeň? Dozviete sa z týždenného horoskopu.

Baran

Vzťahy

Zvýši sa vaša bojovnosť, a možno na niekoho nie práve najlepšie zatlačíte, aby ste dosiahli to, čo budete chcieť. Je to nie práve najšťastnejší spôsob, hromadí strach a umocňuje stres v jednaní aj s tými, na ktorých vám záleží.

Peniaze – práca

Na tomto poli sa prejavia vaše mimoriadne komunikačné schopnosti, získate nových obchodných partnerov, nájdete ohnisko problémov a s odvahou sa postavíte na správnu stranu, aby ste všetko zlé zastavili. Kryte si chrbát.

Zdravie

Vezmite si na dôležité jednania so sebou obľúbený drahokam, dýchajte zhlboka a častejšie si trénujte koncentráciu. Vhodné bude aj posilňovanie alebo kondičné plávanie. Nezabudnite ani na voľný tanec, balzam pre dušu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});