Komunikácia, kreativita, asertivita... Ako mamička na materskej ste sa veľa naučili: Takto svoje schopnosti premeníte na peniaze!

Ste práve na rodičovskej dovolenke a nemáte chuť sa vrátiť do svojho pôvodného zamestnania? Patríte k ženám, ktoré potrebujú radikálnu ...

Ste práve na rodičovskej dovolenke a nemáte chuť sa vrátiť do svojho pôvodného zamestnania? Patríte k ženám, ktoré potrebujú radikálnu zmenu!

Fotogaléria

Ak sa pripravujete na veľkú zmenu v pracovnej oblasti, môže sa stať, že vás premôže neistota, strach a podceňovanie samej seba. Nízke sebavedomie sa prejavuje zvlášť u žien „po“ alebo „na“ rodičovskej dovolenke. Myšlienky o ďalšej vysokej škole hoďte za hlavu! Využite to, čo už máte.

Uvedomte si, že vďaka rodičovskej dovolenke ste sa mnoho naučili. Nech si hovorí kto chce, čo chce, obohatili a upevnili ste svoje mäkké zručnosti. 

Komunikácia, kreativita, prispôsobivosť, tímová práca, asertivita a trpezlivosť boli výzvy, ktorým ste čelili na dennom poriadku.

Vidíte to teraz jasnejšie? Mäkké zručnosti, tzv. "soft skills" sú silnou doménou žien. Samozrejme, samé o sebe nevybudujú vašu novú oslnivú kariéru, preto popremýšľajte o vašich technických zručnostiach: 

aké jazyky ovládate? Neovládate ani jeden? Je načase sa do toho pustiť, hoc aj ako samouk. Na pohovore pravdepodobne nezažiarite angličtinou C1 (ale žiadne strachy, úroveň C1 pravdepodobne neovláda ani personalista) no dokážete, že sa rozvíjate a učíte. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať Zobraziť článok...
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky Zobraziť článok...
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom!
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom! Zobraziť článok...
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN!
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN! Zobraziť článok...
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko?
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko? Zobraziť článok...
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich!
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich! Zobraziť článok...
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží Zobraziť článok...
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah!
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah! Zobraziť článok...
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí Zobraziť článok...
Ďalšie články
});