Horoskop na tento týždeň: Kozorožec sa stane terčom pre neuspokojené osoby, no TOTO jedno znamenie polovička zahrnie láskou

Sú priateľstvá, ktoré ochladnú, stratia svoju dôležitosť. Niektoré znamenia musia zabojovať, iným sa bude výnimočne dobre dariť. Čo prinesie ...
  • Zdroj: Getty/izusek

Sú priateľstvá, ktoré ochladnú, stratia svoju dôležitosť. Niektoré znamenia musia zabojovať, iným sa bude výnimočne dobre dariť. Čo prinesie tento týždeň? Odpovede nájdete v týždennom horoskope.

Baran

Vzťahy

Opatrne sa venujte vzťahovým otázkam, rozhodne buďte prívetiví, bez narážok na zjavné problémy. Nie aby ste na všetkom našli nejakú chybu. Tak si priateľov nezískate. Vyriešte si rozpory v sebe a usmejte sa na svet.

Peniaze – práca

Pred sebou máte bláznivé dni, naplnené vzrušujúcimi okamihmi, ktoré môžu byť rovnako dobré, ako zlé. Trochu pomalšie zareagujete na návrhy vašich priateľov a potom sa budete chcieť uraziť, že ide o niečo, do čoho vás nezasvätili.

Zdravie

Ak by ste nachladli, pite veľa citrónového čaju s medom, relaxujte, nerobte žiadne riskantné športy. Častejšie sledujte správy, divadelné hry, prípadne si oddýchnite pri peknej hudbe.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});