Všetky oči naňho! Pocisková ukázala fotky s ocinom, fanúšičky žasnú: Vyzerá lepšie ako Brad Pitt!

Obľúbená herečka a speváčka Nela Pocisková zverejnila sériu fotiek z detstva na svojom Instagrame. Hoci bola ako dieťa mimoriadne rozkošná, ...

Obľúbená herečka a speváčka Nela Pocisková zverejnila sériu fotiek z detstva na svojom Instagrame. Hoci bola ako dieťa mimoriadne rozkošná, pozornosť sledovateľov strhol jej otec!

Fotogaléria

"Ja ako malý smejo, s mužmi môjho života, ja a naj kamoši, ja a Brad Pitt, ja a krásna košieľka, ja a prvé umelecké fotenie v 17-tich," napísala Nela k príspevku, ktorý obsahuje vzácne momenty z jej detských čias a dospievania.

Nela Pocisková
Nela vytasila vymakaný zadok: Najkrajší v slovenskom šoubize, reagujú fanúšikovia Zobraziť článok

Pri Pittovi sa však pristavme. Nie, Pocisková sa ako malé dievčatko nestretla s hollywoodskou megastar, aj keby to tak na prvý pohľad mohlo vyzerať. Fešák na fotke podopierajúci Nelu na malom bicykli nie je nik iný ako jej otec Milan!

Listujte vpravo.

"Musím povedať, že máte veľmi pekného titana," komentuje Nelin príspevok fanúšička a pridáva sa ďalšia: „Ten krásavec vpravo je krajší ako Brad Pitt," alebo: „Ten hezoun vpravo je tvoj oco? Waaaw, práve som sa zaľúbila." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});