Ryan je len ďalší fešák v poradí: Blake Lively má za sebou vzťahy s najkrajšími mužmi Hollywoodu!

Nedávno oslávila svoje 35. narodeniny. Dovtedy stihla urobiť kariéru v šoubiznise, založiť si rodinu, ale hlavne - zbaliť Ryana Reynoldsa.

Nedávno oslávila svoje 35. narodeniny. Dovtedy stihla urobiť kariéru v šoubiznise, založiť si rodinu, ale hlavne - zbaliť Ryana Reynoldsa.

Fotogaléria

Na svete nie je veľa párov, ktoré každý miluje a obdivuje. Ale Reynoldsovci a Livelyovci sú jednými z nich. Manželmi sú od roku 2012 a do šťastnej rodiny patria aj ich dcéry James, Ines a Betty.

Emily Blunt a John Krasinski
Láska na prvý pohľad existuje: Dôkazom je aj tento romantický príbeh hollywoodskeho páru! Zobraziť článok

Aj keď mali herecké remeslo v rodine, Blake sa mu nechcela hneď venovať. Už v desiatich ju vlastný otec, herec a režisér Ernie Lively, obsadil do filmu Sandman. V roku 2005 dostala úlohu v dráme Sesterstvo putovných nohavíc. Stále to však brala ako spestrenie popri štúdiu a primárne túžila po Standfordskej univerzite.

Po pár ďalších filmoch dostala úlohu Carol Ferrisovej v sci-fi filme Green Lantern. Práve tu sa stretla s budúcim manželom Ryanom. Iskra tu musela preskočiť poriadna, lebo do roka bola svadba. Blake kvôli rodine zanechala (snáď len dočasne) filmovú kariéru. Zdá sa, že rodinný život jej nateraz vyhovuje.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});