Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Rozlúčka s dovolenkou bola horúcejšia ako poludňajšie slnko

Naša letná turecká dovolenka sa blížila ku koncu, ale nezabudnuteľných zážitkov sme mali ako za dve ďalšie. Dostatočne sme si oddýchli ...
  • Galéria3
  • Zdroj: pixabay.com / andreaaltini

Naša letná turecká dovolenka sa blížila ku koncu, ale nezabudnuteľných zážitkov sme mali ako za dve ďalšie. Dostatočne sme si oddýchli fyzicky aj mentálne, a poriadne sme rozvinuli aj našu sexualitu.

Fotogaléria

Chcela som mu odpovedať, ale mala som iný problém. Telom mi prebehol elektrický blesk, a len som bezvládne zakričala do letnej noci. Ledva som predýchala svoj prvý lesbický orál, keď sa zvukovo pridal aj manžel. "Božeeee, úúúž," a namieril prúd neposedných bielych bičíkovcov našej milenke na guľaté polky.

To, že má milenku Petra odhalila vďaka...
Mužovu milenku odhalila vďaka nenápadnému zlozvyku. Kočky, na toto pozor! Zobraziť článok

Po pár hlbokých nádychoch som prevzala iniciatívu. „Ľahni si na chrbát," započula na oplátku Žaneta. „Ty jo, udělej mě," nedočkavo žadonila o happy end. Najprv trochu nesmelo (veď to bola moja premiéra) som perami pomaly behala po jej vzrušených voňajúcich pyskoch.

„Lízej ty zlobivá očičko,“ posmeľovala ma. „Děláš to mi krásne, jsi talent, Niko.“ Martin sa zatiaľ venoval jej prsiam. Obom nám stačilo pár krátkych minút spolupráce… a izbou zaznel tretí výkrik vzrušenia„Vy blázni, mně teď snad urvalo mozek!“ Ukojení sme sa v trojici schúlili do klbka a vychutnávali si vzájomné telesné teplo.

Poobede sme sa všetci štyria ešte slušne rozlúčili na letisku. „Páni, tak tohle byla dovolená snů. A to díky vám. Mějte se báječne lidičky.“ Celý let domov sme mali pred očami spoločné horúce chvíle.

Život po dovolenke opäť nabehol do starých koľají. Asi o dva týždne po jednom krásnom milovaní, a nežnej dohre, mi pípla na mobile správa: "Ahoj Niko, příští měsíc se chystám na Slovensko kousek od vás. Uvidíme se všichni spolu? Ž.“ Zaspávala som s blaženým úsmevom a jemným vnútorným šteklením medzi stehnami. Pokračovanie nabudúce :)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});