Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Neuveriteľné zákony o sexe: Kde má podvedená žena právo zabiť svojho manžela, a v ktorej krajine zotnú hlavy masturbujúcim?

Niektoré zákony v cudzine na prvý pohľad vyzerajú ako (nemiestny) žart, no ak ich naozaj porušíte, môžete rýchlo spoznať policajnú celu ...

Niektoré zákony v cudzine na prvý pohľad vyzerajú ako (nemiestny) žart, no ak ich naozaj porušíte, môžete rýchlo spoznať policajnú celu zvnútra.

Fotogaléria

Ale naozaj divné zákony platia aj pri sexe! Nad niektorými budú mnohí ešte dlho neveriacky krútiť hlavami. Teraz je ideálny čas na všeobecne málo používanú vetu – zlaté Slovensko!

Veď, posúďte samé:

1. Na ostrove Guam (súostrovie Mariány) žijú muži, ktorí profesionálne zbavujú dievčatá panenstva. Cestujú po celom ostrove, a robia čo musia. Dôvod? Je tu prísne zakázané oženiť sa s pannou.

2. V mnohých krajinách Blízkeho východu uznávajú islamské právo: „Po pohlavnom styku s jahňaťom je smrteľným hriechom zjesť jeho mäso.“

Vaše najväčšie trapasy pri sexe: Toto sa nedá vymyslieť, to napísal sám život! Zobraziť článok

3. Ťažké to majú aj takí gynekológovia v Bahrajne. Síce môžu slobodne vyšetrovať pohlavné orgány svojich pacientok, ale nesmú sa pritom priamo pozerať. Na vyšetrovanú ženu sa môžu pozerať maximálne cez jedno zrkadlo. Pútavé pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});