Má telo bohyne: Sisa Sklovská oslávila narodeniny, neuhádnete, koľko má rokov!

Známa slovenská operná a popová speváčka Sisa Lelkes Sklovská oslávila svoje narodeniny v provokatívnom outfite a predviedla šou, na ...
  • Galéria7
  • Zdroj: Instagram / @sisasklovskaofficial

Známa slovenská operná a popová speváčka Sisa Lelkes Sklovská oslávila svoje narodeniny v provokatívnom outfite a predviedla šou, na ktorej odzneli najznámejšie hity kráľovnej popu, Cher.

Fotogaléria

Sisa zdieľala na svojom Instagrame krátke video z oslavného koncertu s názvom Sisa či Cher. Z príspevku je jasné, že štíhla postava 57-ročnej slovenskej divy nie je výsledkom úprav, ale tvrdej práce!

Tanečné choreografie a predstavenia na javisku sú fyzicky náročné a očividne udržiavajú nestarnúcu krásku v dobrej forme. Pod večnú mladosť sa však podpisuje aj pozitívna energia a radosť zo života, ktorou sa môžeme len inšpirovať.

Má 75 rokov a neskutočnú postavu! Tajomstvo tejto BABIČKY je detsky jednoduché, stačí, že cukor vymenila za... Zobraziť článok

Šou bola okorenená humorom a príbehom samotnej Sisy Lelkes Sklovskej. Do fiktívneho minipríbehu vyrozprávaného na pódiu boli vložené skutočné spomienky a skúsenosti narodeninovej oslávenkyne. 

Koncert sa odohral v Stars auditoriu, kultúrnej scéne, ktorá vyrástla v areáli bratislavského štadióna Pasienky. Za doprovodu tanečníkov pod vedením choreografky Silvie Hudecovej-Belákovej a skvelej svetelnej šou predviedla známa oslávenkyňa fantastické vystúpenie, ktorým vzdala poctu americkej popovej hviezde Cher. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});