Randíte s mužom v tomto znamení? Pozor, máte dočinenia s večným dieťaťom, ktoré hľadá matku, nie frajerku!

To, že v Blížencovi spolunažívajú dve osobnosti, ktoré sa navzájom sledujú a občas aj prekvapujú, nie je žiadnym tajomstvom. Vedeli ste ...

To, že v Blížencovi spolunažívajú dve osobnosti, ktoré sa navzájom sledujú a občas aj prekvapujú, nie je žiadnym tajomstvom. Vedeli ste však, že vo svojom srdci zostávajú navždy deťmi?

Fotogaléria

Romantická predstava oddanej ženy, ktorá doma čaká na svojho milovaného s teplou večerou, sa stáva menej príťažlivou hneď, ako zistíte, že ten muž možno domov ani nepríde. 

Blíženci si partnerku na celý život vyberajú naozaj dlho, pretože nájsť takú, ktorá v sebe snúbi všetko, po čom prahnú, je extrémne ťažké. Hľadajú totiž niekoho oddaného a starostlivého, ale zároveň niekoho, kto sa nebude domáhať ich prítomnosti a pozornosti.

Veríte v mágiu čísiel? Tak potom by ste mali poznať aj tie anjelské, aby ste vedeli, čo vás čaká Zobraziť článok

V jeho predstavách sa vy staráte o domácnosť a oddane čakáte, kým on možno ani nepríde. Ak patríte medzi ženy, ktoré sú voči takýmto výpadom ľahostajné, neboli by ste pre neho zaujímavá. 

Na druhej strane, ak ste žena starostlivá a oddaná, urobí vám zo života peklo. Večná neistota po boku premenlivého a nevyspytateľného muža je silnou kávou pre väčšinu žien bazírujúcich na rodinnom živote.

Dobrou správou je, že Blíženci sú veľmi spoločenskí a veselí. Majú radi deti, sú dobrosrdeční a dobrodružní. Spoznať ich a primäť k tomu, aby sa vám otvorili, je však behom na dlhé trate a tu aj tie najromantickejšie ženské duše často rezignujú.

Samozrejme, záleží aj na tom, v akom znamení má svoje osobné planéty, preto si ho od začiatku veľmi dobre všímajte a nenoste v jeho spoločnosti ružové okuliare. Ušetríte si sklamanie.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});