Svetoznáma Dita Von Teese oslávila 50-ku: Manželstvo s Mansonom nevyšlo, ani vzťah s lesbičkou, teraz je šťastná a stále hriešne SEXI!

Vždy vyzerá ako vystrihnutá z retro éry. Z dokonale upravenej brunetky stále vyžaruje pôvab noir femme fatale 40. rokov minulého storočia.

Vždy vyzerá ako vystrihnutá z retro éry. Z dokonale upravenej brunetky stále vyžaruje pôvab noir femme fatale 40. rokov minulého storočia.

Fotogaléria

Ditine milostné vzťahy sú nemenej zaujímavé. Asi najviac zarezonovalo jej manželstvo s americkým muzikantom a umelcom Marilyn Mansonom (2005-2007).

V jednom rozhovore pre The Daily Telegraph k návrhu na rozvod uviedla: „Nepodporovala som jeho vystrájanie na večierkoch alebo jeho vzťah s iným dievčaťom. Až tak veľmi som ho milovala, že som nemohla byť toho súčasťou.“

V jej milostnom živote sa spomínajú mená ako Mike Nesse (spevák a gitarista skupiny Social Distortion, 1992-1995), Peter Sarsgaard (herec, 2000), Theo Hutchcraft (muzikant, 2012 - 2014), Benji Madden (gitarista, 2013-2014) či francúzsky aristokrat Louis-Marie de Castelbaj (2009-2018).

Svojho času verejne prehovorila aj o lesbických skúsenostiach, vrátane vážneho vzťahu so ženou, keď mala dvadsať rokov.

Momentálne (od augusta 2014) tvorí pár s o 15 rokov mladším americkým grafikom a dizajnérom Adamom Rajcevichom.

VIAC FOTIEK STÁLE SEXI BRUNETKY NÁJDETE V GALÉRII>>>

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});