Horoskop na tento týždeň: Býkov vtiahnu do hlúpeho sporu, Strelcov zarmútia známi, ale jedno znamenie prežije pekné večery

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. ...
  • Zdroj: Getty/martin-dm

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. Prečítajte si náš týždenný horoskop, aby ste vedeli, čo vás čaká.

Lev

Vzťahy

Kadekto vás bude obviňovať z vecí, ktoré ste neurobili, nuž najlepšie bude myslieť si svoje a nedebatovať o tom. V citovom živote všetko pôjde podľa zaužívaných pravidiel, nuž sa to snažte trochu obmeniť.

Peniaze – práca

Tieto dni prajú obchodnému typu, ak chce niečo získať alebo dobre predať. Povinnosti si radšej rozdeľte na nevyhnutné a zbytočné. Milovníkom rýchlej jazdy autom sa bude dariť nielen za volantom, ale aj v láske.

Zdravie

Tréningy v bojovom umení dopadnú výnimočne. Ak súťažíte, niečo aj vyhráte. Stačí, ak sa poriadne vybúrite. Okrem toho jedzte viac slivák, podporujú zdravie pohybového aparátu a každé ráno zhlboka dýchajte pri otvorenom okne.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});