Horoskop na tento týždeň: Býkov vtiahnu do hlúpeho sporu, Strelcov zarmútia známi, ale jedno znamenie prežije pekné večery

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. ...
  • Zdroj: Getty/martin-dm

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. Prečítajte si náš týždenný horoskop, aby ste vedeli, čo vás čaká.

Rak

Vzťahy

S nikým nebudete vychádzať tak, ako by vám to vyhovovalo. Možno sa pohádate s blízkou osobou, možno dosiahnete svoje, ale hrdí na to nebudete. Chcelo by to najskôr myslieť, potom hovoriť.

Peniaze – práca

Niektoré úlohy budú náročné, ale zvládnete ich. Možno objavíte, že ak chce človek niečo dokázať, nezávisí to ani od jeho kondície ani od šarmu. Niečo získate, ale vzápätí niečo iné aj stratíte.

Zdravie

Ak ste sa rozhodli pre šport, dosiahnete mimoriadne výkony. Zdá sa, že vám nebude robiť problém ani normálna strava, bez vyprážaných rýchlych jedál. Pite dostatok vody, minimálne osem pohárov počas každého dňa.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});