Je všetko v rukách kráľa Karola III.? Za TOTO môže svojim vnúčatám od Harryho odoprieť kráľovské tituly

Princ Harry urobil mimoriadne opatrenia, aby sa pokúsil urovnať vzťahy so svojím otcom, kráľom Karolom III., po tom, čo sa prevalil jeho ...

Princ Harry urobil mimoriadne opatrenia, aby sa pokúsil urovnať vzťahy so svojím otcom, kráľom Karolom III., po tom, čo sa prevalil jeho šokujúci rozhovor pre Oprah.

Fotogaléria

Podľa knihy je kráľova láska k synovi Harrymu „bezpodmienečná“, a chce sa zhostiť aj úlohy starého otca pre Archieho a Lilibet. Ale téma okolo ich titulov je teraz rozpačitá.

Zmenou kráľa by mali byť deti Harryho a Meghan automaticky princom a princeznou zo Sussexu; na webovej stránke kráľovskej rodiny sú však stále uvedené ako pán Archie Harrison Mountbatten-Windsor a slečna Lilibet Mountbatten-Windsor. Je už dlhšie známe, že nový kráľ je za zoštíhlenú monarchiu s menším počtom členov najvyššej úrovne.

Prezradili veselé historky kráľovnej Alžbety II. a princa Harryho: Tí dvaja si išli svoje! Zobraziť článok

Či by Karol zašiel tak ďaleko a odoprel Archiemu a Lilibet stať sa princom a princeznou teraz, keď Sussexovci už nie sú oficiálnou súčasťou kráľovskej rodiny, to podľa zdroja blízkeho kráľovi „veľmi závisí od toho, čo sa stane v nasledujúcich mesiacoch, najmä v súvislosti s Harryho knihou a ich televíznou šou.“

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});