Na kráľovninej truhle sa objavilo niečo nečakané: Je to dobré znamenie, tvrdia mnohí!

Niektoré veci neviete vopred ovplyvniť a jednoducho sa stanú. Ani pohreb Alžbety II. nebol výnimkou.

Niektoré veci neviete vopred ovplyvniť a jednoducho sa stanú. Ani pohreb Alžbety II. nebol výnimkou.

Fotogaléria

Počas štátneho pohrebu vo Westminsterskom opátstve v Londýne sa na drevenú rakvu Jej Veličenstva upierali oči miliónov ľudí z celého sveta. Tým pozornejším neunikol nepatrný pohyb na bielej kartičke od Karola III., ktorá bola zasunutá v kvetinovom venci.

Kráľovná Alžbeta II. zomrela vo veku 96 rokov.
Výnimočná v každom bode: 10 zaujímavostí, ktoré ste (ne)tušili o kráľovnej Alžbete II. Zobraziť článok

Po rukou písanom odkaze od nového kráľa: "V láskyplnej a oddanej pamäti, Charles," sa chvíľu nerušene prechádzal pavúk. Správu priniesol aj web people.com.

Niektorí pohotoví diváci zdieľali obrázky pavúka a uviedli, že je to dobré znamenie. „Momentálne najslávnejší pavúk na svete,“ napísal jeden používateľ na Twitteri. "Na rakve kráľovnej je pavúk. Význam a symbolika pavúka zahŕňa umenie, prejav, trpezlivosť, ženskú silu, starodávnu múdrosť, ilúziu, rovnováhu a prepojenie," napísal ďalší.

Kráľovná Alžbeta II.
Učte sa od kráľovnej: 10 užitočných beauty lekcií, za ktoré môžeme ďakovať Alžbete II. Zobraziť článok

"Neviem, prečo toľko ľudí vystrašil malý pavúk na kráľovniných kvetoch. Je to dobré znamenie. Potešilo ma to," stálo v ďalšom komentári. Opäť ďalší napísal: "Videl ešte niekto pavúka liezť cez kartičku na kvetoch? Kráľovná by bola šťastná, milovala prírodu."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});