Sexsymbol 90-tych rokov Heather Locklear má doma svoj klon: Pozrite si jej nádhernú dcéru, už je dospelá!

V 90. rokoch bol americký komediálny seriál Melrose Place hitom aj na našich televíznych obrazovkách. Vďačil tomu hlavne svojimi pikantnými ...

V 90. rokoch bol americký komediálny seriál Melrose Place hitom aj na našich televíznych obrazovkách. Vďačil tomu hlavne svojimi pikantnými zápletkami a hereckému obsadeniu.

Fotogaléria

Ava Sambora (* 4.10. 1997) sa vydala v šoubizových stopách slávnych rodičov. Je herečkou a príležitostnou modelkou. Vo filme debutovala ako 14-ročná v celovečernej snímke Judda Apatowa s názvom This Is 40.

V roku 2010 sa Ava na losangeleskom víkende módy prešla po móle pre odevnú líniu svojho otca White Trash Beautiful. Nezanedbáva ani školu, v roku 2020 ukončila štúdium na Loyola Marymount University. Jej rodičia sa rozviedli v roku 2007 a ostali priateľmi. Obaja pritom mali skúsenosti s drogami, alkoholom a v prípade matky aj s výtržnosťami.

Celebrity, ktoré nepijú alkohol.
"Už som nechcel takto žiť," povedal Brad Pitt a sekol s alkoholom: Kto ho nasledoval? Zobraziť článok

Práve Ava bola tým najsilnejším dôvodom, prečo Richie definitívne skončil s návykovými látkami, chcel ju vidieť vyrastať a starať sa o ňu. Pozrite si Avine fotky v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});