Shannen Doherty v poslednom štádiu rakoviny: Verí, že ju zachráni táto DRASTICKÁ DIÉTA!

Najviac si asi ju pamätáte ako Brendu Walsh z teenage seriálu Beverly Hills 90210. Ale ani sláva a peniaze je neuchránili od vážnych ...

Najviac si asi ju pamätáte ako Brendu Walsh z teenage seriálu Beverly Hills 90210. Ale ani sláva a peniaze je neuchránili od vážnych zdravotných problémov.

Fotogaléria

Problémy sa na Shannen nesypali iba ohľadom zdravia. Dosť si ich „užila“ aj v súkromí či v práci. Po dvoch rozvodoch, hercovi Ashley Hamiltonovi (1993 - 1994) a podnikateľovi Rickovi Salomonovi (2002 - 2003) sa v roku 2011 vydala za fotografa Kurta Iswarienka.

Počas nakrúcania seriálu Beverly Hills 90210 získala zlú reputáciu pre nevhodné správanie na pľaci. Časopis People ju nazval „ikonickou hollywoodskou záporáčkou 90. rokov“.

Bola vyhodená režisérom Aaronom Spellingom zo seriálu Čarodejnice, kvôli neskorým príchodom, arogantnému správaniu voči štábu a konfliktu s hereckou kolegyňou Alyssou Milano.

undefined
Eve diagnostikovali rakovinu, keď mala 35 rokov: Dávali mi rok, poviem vám, čo mi pomohlo VYHRAŤ Zobraziť článok

V súkromí sa zaplietla aj do bitky s inou ženou, odsedela si aj desať dní vo väzení spolu s peňažnou pokutou 1 500 dolárov za jazdu pod vplyvom alkoholu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});