Hľadáte ideálneho partnera na vzťah? Toto je podľa hviezd ten váš, s ktorým to bude fungovať

Kompatibilného partnera pre vás vám môžu pomôcť nájsť aj hviezdy. Konkrétne tá, pod ktorou ste sa narodili. Vedeli ste, že niektoré znamenia ...

Kompatibilného partnera pre vás vám môžu pomôcť nájsť aj hviezdy. Konkrétne tá, pod ktorou ste sa narodili. Vedeli ste, že niektoré znamenia patria k sebe jednoducho viac ako iné?

Fotogaléria

Vodnár

Vodnár je znamenie, ktoré miluje dobrodružstvo a slobodu. Ak ste sa narodili v tomto znamení, chcete mať po svojom boku človeka, ktorý to bude akceptovať. Najideálnejší partner pre vás je Lev so svojou sebavedomou povahou a pochopením pre vašu osobnosť.

Ryba

Ryba je silne emočným znamením, preto potrebuje citlivého a chápavého partnera. Pokiaľ je Ryba aj vašim znamením, najlepšie si vo vzťahu budete rozumieť s citlivým Rakom. Na dlhé rozhovory, objatia a pochopenie lepšieho partnera nenájdete.

Nájsť spriaznenú dušu je fuška.
Ak hľadáte dokonalého a milujúceho partnera, lovte medzi týmito znameniami: Tieto DVE vás podľa hviezd NIKDY NEPODVEDÚ! Zobraziť článok

Baran

Keď si Baran postaví hlavu, nič s ním nepohne. Ak ste sa narodili v znamení Barana, určite viete o vašej komplikovanej povahe. Jedným znamením, ktorému vaša tvrdohlavosť neprekáža a dokáže vám byť oporou je Váha. Nerieši a nestresuje.

Býk

Býk je známy svojou stabilnou a zodpovednou povahou, a to isté vyžaduje aj od svojho partnera. Ak je Býk vašim znamením, tak si najlepšie budete rozumieť s Pannou. Spolu sa vám podarí vytvoriť úprimný a otvorený vzťah.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});