To je ale zmena, baby idú do kolien! Z ulízaného hollywoodskeho puberťáka je dnes svalnatý fešák

Všimnúť ste si ho mohli ako nepobozkaného panica v americkej komédii My sme Millerovci, kde hral fiktívneho syna Jennifer Aniston.

Všimnúť ste si ho mohli ako nepobozkaného panica v americkej komédii My sme Millerovci, kde hral fiktívneho syna Jennifer Aniston.

Fotogaléria

Film We’re the Millers sa dostal do kín v roku 2013, a Will Poulter (29) mal v čase nakrúcania možno 18 – 19 rokov. Za svoju úlohu Kennyho Rossmora dostal ocenenie v kategórii Najväčší objav počas MTV Movie Award a cenu BAFTA (2014).

Lenže odvtedy sa z blond neduživého mladíka stal svalnatý mladý muž, ktorý poteší oko nejednej ženy. Treba za tým hľadať novú filmovú rolu. FOTO TU>>>

Nedávno diskutoval o svojich názoroch na extrémnu telesnú premenu, ktorú musel podstúpiť pre pripravovanú snímku Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Strážcovia galaxie 3). V novom akčnom filme, ktorý má naplánovanú slovenskú premiéru 4.5. 2023, stvárni Adama Warlocka.

K tomu sa viaže aj fyzická „Marvel“ premena, a tú by nikomu neodporúčal – čakala ho diéta a tvrdý tréning.

Podľa webu ladbible.com Poulter nazval transformáciu ako „nezdravú“ a „nerealistickú“, ak sa počas tohto procesu nestaráte o svoje fyzické a duševné zdravie. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});