To je ale zmena, baby idú do kolien! Z ulízaného hollywoodskeho puberťáka je dnes svalnatý fešák

Všimnúť ste si ho mohli ako nepobozkaného panica v americkej komédii My sme Millerovci, kde hral fiktívneho syna Jennifer Aniston.

Všimnúť ste si ho mohli ako nepobozkaného panica v americkej komédii My sme Millerovci, kde hral fiktívneho syna Jennifer Aniston.

Fotogaléria

Britský herec zdôraznil: „Najdôležitejšie je, že vaše duševné a fyzické zdravie musí byť číslo jedna a estetické ciele musia byť druhoradé, inak skončíte propagáciou niečoho, čo je nezdravé a nereálne, ak nemáte finančné zabezpečenie štúdia, ktoré vám platí jedlo a tréningy. V tomto ohľade mám veľmi privilegované postavenie a nikomu by som neodporúčal robiť to, čo som urobil ja, aby som sa na túto prácu pripravil.“

Paris Brosnan, Pierce Brosnan
Už to nie je malý chlapec: Brosnanov syn rozbieha kariéru modela, je z neho fešák ako hrom! Zobraziť článok

Podobnou viditeľnou transformáciu tela prešli kvôli komiksovým úlohám Chris Hemsworth (Thor) a Chris Evans (Captain America)

My sme Millerovci (trailer, cz sub)

William Jack Poulter (*28.1. 1993) je anglický herec. Medzi jeho najznámejšie úlohy patrí postava Leea Cartera vo filme Malý Rambo, Eustace Scrubb z filmové série Kroniky Narnie a spomínaní Millerovci. Popri filmoch nezanedbáva ani súkromie.

Za sebou má napríklad vzťah s modelkou Yasmeen Scott (2018 – 2019).

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});