Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vaše najväčšie trapasy pri sexe: Toto sa nedá vymyslieť, to napísal sám život!

Pre zmenu chuti bola nasledujúca anketa urobená s oboma pohlaviami, nakoľko téma je to šteklivá, univerzálna a hlavne zábavná.

Pre zmenu chuti bola nasledujúca anketa urobená s oboma pohlaviami, nakoľko téma je to šteklivá, univerzálna a hlavne zábavná.

Fotogaléria

„Boli sme na rande a strašne sme to chceli, lenže u nikoho sa nedalo. Tak som v noci pod schodisko hodil pár kartónov a išlo sa na vec. Keď sme skončili, tak sa spoza rohu ozval nejaký bezdomovec, či si môže konečne pospať.“ (Marián, 47)

Tušíte, po čom váš partner túži?
Máte nového chlapa a netušíte, čím ho potešiť v posteli? Riaďte sa podľa jeho znamenia a V SEXE neurobíte chybu! Zobraziť článok

„Upratovala som so starkou skrine a poličky. Keď tu z komody vypadol môj vibrátor. Našťastie starká nevedela, čo to je. Odvtedy som opatrnejšia.“ (Magdaléna, 28)  

„Moja priateľka a jej mama mali zozadu rovnakú postavu aj vlasy. Asi už tušíte, čo sa stalo. Nabehol som k zohnutej ženskej postave, oblapil ju za zadok so slovami: ´Koho je táto krásna prdelka?´ A dostal som odpoveď: ´Žeby tvojej budúcej svokry?´" (Jozef, 31)

„Naši ma načapali nad pornom. Hanbil som sa ako zbitý pes.“ (Bleki, 20)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});