Vzťahy trvajúce pár mesiacov: Dopláca dcéra modelky Cindy Crawford na svoju krásu, a vyjde jej to s Austinom Butlerom?

Má sladkých dvadsať rokov, a k tomu navyše zdedila aj pôvab po mame, ktorou je čírou náhodou práve supermodelka Cindy Crawford. A čo ...

Má sladkých dvadsať rokov, a k tomu navyše zdedila aj pôvab po mame, ktorou je čírou náhodou práve supermodelka Cindy Crawford. A čo chlapi v jej živote? Na to sme si posvietili.

Fotogaléria

Wellington Grant (model)

Obaja sa zblížili počas prehliadky Stelly McCartneyovej jeseň/zima 2019 na parížskom týždni módy. Prvýkrát ich videli ruka v ruke vo februári 2019 v New Yorku. Kaia sa potom niekoľkokrát objavila v Grantových príbehoch na Instagrame. Dátum a dôvod ich rozchodu nie je známy.

Pete Davidson (komik, herec, spisovateľ, producent)

Oficiálne boli spolu videní v októbri 2019. Neskôr mala modelka sa na sebe zlatý náhrdelník s „P“. Fanúšikovia špekulovali, že ich vzťah stroskotal v januári 2020. Sám Pete potvrdil ich rozchod slovami „Chodili sme spolu niekoľko mesiacov." V máji 2108 komik chodil aj so speváčkou Adrianou Grande, šepkalo sa aj jeho vzťahu s herečkou Kate Beckinsale (2019). V roku 2021 mal veľmi blízko aj ku Kim Kardashian. Chlapec má vkus. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});