Vzťahy trvajúce pár mesiacov: Dopláca dcéra modelky Cindy Crawford na svoju krásu, a vyjde jej to s Austinom Butlerom?

Má sladkých dvadsať rokov, a k tomu navyše zdedila aj pôvab po mame, ktorou je čírou náhodou práve supermodelka Cindy Crawford. A čo ...

Má sladkých dvadsať rokov, a k tomu navyše zdedila aj pôvab po mame, ktorou je čírou náhodou práve supermodelka Cindy Crawford. A čo chlapi v jej živote? Na to sme si posvietili.

Fotogaléria

Jacob Elordi (herec)

Hviezda seriálu Eufória s Kaiou zoficiálnil vzťah na Instagrame 1.11. 2020. Dvojica bola spolu už od septembra toho istého roku, keď ich videli na večeri v Nobu Malibu. Mladík dokonca s jej rodinou dovolenkoval v Mexiku. Boli spolu asi rok a dva týždne.

Austin Butler (herec, spevák, model)

Romantické klebety sa objavili v decembri 2021, keď spolu odchádzali z hodiny jogy. Dvojicu potom spolu odfotili v Paríži počas Valentína a v marci 2022 ich videli opúšťať podujatie pred udeľovaním Oscarov. V máji 2022 zoficiálnili svoj vzťah spoločným pózovaním na červenom koberci pre Met Gala v New Yorku. Neskôr padol aj verejný bozk (FOTO TU) v na filmovom festivale v Cannes, kde mal premiéru film Elvis, v ktorom stvárnil Butler hlavnú úlohu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});